Satin Bonnet

De Satin Bonnet is een multifunctionele accessoire dat ervoor zorgt dat je vooruitgang ziet in de conditie van je gezicht én dat je haar altijd goed zit .

 

De Satin Bonnets zijn handgemaakt en geschikt voor alle haar types zoals: kroes, krullend of stijl haar. Heb je last van haaruitval, klitten of dagen dat je haar niet meewerkt? Dan is de Satin Bonnet dé ultieme oplossing om dit tegen te gaan!

 

Bestel je Satin Bonnet die je uit 16 kleuren kan samenstellen!


Kleurenkaart

Er zijn 16 kleuren waaruit je kan kiezen. De Satin Bonnet is dubbelzijdig, hierdoor is het mogelijk om twee kleuren te kiezen.

 

Formaten

De beschikbare maten waaruit je kan kiezen zijn: baby, kind, normaal of groot.

 

De babybonnet is geschikt voor kinderen van 0 t/m 3 jaar. De kinderbonnet is geschikt voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. De normale bonnet is geschikt voor kinderen van 10 jaar en volwassenen. De grote bonnet is geschikt voor dames, heren of kinderen die lang haar (over de schouder) hebben met volume of als je bijvoorbeeld boxbraids of dreadlocks heb.

 

Kom je er niet uit welke formaat je moet hebben? Vraag dan vrijblijvend advies!

 

Bij kinderbonnets, normale bonnets en grote bonnets wordt er 58cm elastiek gebruikt. (Wil je kleiner of groter elastiek dan dien je dit aan te geven) Voor baby- en kinderbonnets dien je de hoofdomvang door te geven.

Betaling

Satin Bonnets worden ten alle tijden betaald als ze klaar zijn. Verzendkosten zijn €5,- (binnen NL) inclusief track & trace. Voor zendingen naar het buitenland kan je contact opnemen.

 

LET OP: Verzendkosten zitten niet in de prijs inbegrepen.